Tietoturva

Nykyisessä tietoyhteiskunnassa tiedonkäsittelyn ja tietoturvan merkitys korostuu jatkuvasti enemmän. Olemme niin töissä kuin arjessa kokoajan erilaisen tiedon ympäröimänä ja määrä ei ole ainakaan hidastumassa kun tietoliikenneyhteydet jatkavat nopeutumistaan.
Tämä digiloikka tuo tietysti mukanaan haasteita ja Kaamea Oy tarjoaa oman osaamisensa ja kokemuksensa käyttöönne myös turvallisuuden saralla. Toteutamme koulutuksia ja tietoturvakartoituksia sekä tietysti huolehdimme laitteidenne turvallisuudesta.
 

Arjen tietoturvaa pienyrityksille

Ensimmäinen ihan konkreettinen tietoturvatuotteemme on Arjen tietoturvaa pienyrittäjille -luento ja opas. Tilaa meidät paikalle sähköpostilla myynti@kaamea.fi. Tulemme mielellämme kertomaan ihan konkreettiset vinkit vaikkapa yrittäjäyhdistyksen järjestämään tilaisuuten.

Lisäksi olemme laatineet aiheesta pienen oppaan, jonka sisältö soveltuu pääasiassa pien- ja mikroyrityksille, kuten otsikostakin voi päätellä. Voit ostaa oppaan verkkokaupastamme tai ladata sen suoraan alta. Materiaali on täsmälleen sama molemmilla tavoilla, mutta maksamalla oppaasta autat meitä laatimaan niitä lisää.