Riskienhallinta

Liiketoiminnan digitalisoituessa jatkuvuussuunnittelu (engl Business Continuity Planning) ja ”palautumissuunnitelma” (engl. Disaster Recovery Plan) nousevat kokoajan tärkeämpään asemaan. Asian ympärille on rakennettu kokonainen viidakko vuokaavioita, lyhenteitä ja tekniikoita, joilla etenkin sähköisten ympäristöjen riskienhallintaa toteutetaan.

Kaamea Oy on tehnyt vuosia osaltaan töitä asiakkaiden liiketoiminnan jatkuvuuden turvaamiseksi. Erilaiset varmistusjärjestelmät ja niiden sovittaminen osaksi asiakkaan liiketoimintaa on ollut avainasemassa omassa toiminnassamme heti alusta lähtien, vaikkei varsinaisesta riskienhallinnasta aina ole puhuttukaan.

Tietokoneet, puhelimet ja muu tekniikka on kuitenkin lähes kaikkien yritysten toiminnalle aivan ehdoton edellytys ja ilman niitä koko toiminta pysähtyy. Pahimmassa tapauksessa lopullisesti.

Ota yhteyttä niin turvataan sinunkin yrityksesi toiminnan jatkuvuus ainakin tekniikan osalta. Vuosien ammattitaito yhdistettynä mm. Veeamin varmuuskopioratkaisuihin takaa sen, että tekniikan osalta riskit saadaan varsin mukavasti (ja kustannustehokkaasti) hallintaan.